Valuta:

Verzenden & retouren

1. Verzendmethoden

   Zodra wij uw betaling ontvangen, zullen wij de hele wereld binnen 1-2 werkdagen goedgekeurd met DHL voor de levering van uw goederen, wordt uw vracht verzendadres verwacht in 5-7 werkdagen aan te komen. Getoonde prijzen zijn exclusief verzendkosten en verpakkingskosten. Ze worden automatisch verwerkt in het bestelproces.

2. Om Annulering

   Als u uw bestelling te annuleren, moet u onmiddellijk contact met ons throuth e-mail. De meeste bestellingen worden binnen 2 dagen na de bestelling en de scheepvaart Bestellingen kunnen niet worden geannuleerd. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden worden behandeld in overeenstemming met onze terugkeer beleid.

3. Retourbeleid
   Retourneren of uitwisselingen zijn toegestaan, mits we de klant het product op de website gekocht en het is binnen 30 dagen na de datum van ontvangst. We staan ​​alleen een volledige terugkeer van de items die problemen veroorzaakt door ons, als het pakket niet alle accessoires en onderdelen werd geleverd, de kosten van accessoires en onderdelen van de totale prijs Product wordt in mindering gebracht en kan niet een gedeeltelijke rechtvaardiging terug te keren, als om welke reden je nodig hebt om de grootte, kleur veranderen of het rendement is als gevolg van een "verschil", zullen de kosten van de levering van de volledige prijs van het product worden afgetrokken. Als u vragen hebt, neem dan contact met ons op.