Valuta:

Privacy verklaring

Privacybeleid

    Welkom op onze online winkel. We weten dat je bezorgd bent over uw privacy en om te voldoen aan onze klanten, we bieden dit privacybeleid om u te laten weten wat voor soort informatie die wij verzamelen en hoe het wordt gebruikt, en hoe sommige van de gegevens die u ons hebt verstrekt toegang.

Verzamel informatie

    Wij verzamelen persoonlijke informatie van u wanneer u onder meer deze gegevens vrijwillig te sturen naar onze website, kan deze informatie uw naam, e-mailadres, postadres, telefoonnummer, geslacht, geboortedatum en andere betalingsgegevens, waaronder de website cookies zijn.

Gebruik van informatie

    Om u beter van dienst, kunnen wij informatie die u online te combineren met ons. We gebruiken deze informatie om uw shopping ervaring te verbeteren. De informatie die wij verzamelen stelt ons in staat om u op de hoogte van onze nieuwe producten en speciale evenementen te houden. Het helpt ons ook om onze diensten, inhoud en reclame te verbeteren. Als je niet wilt zijn op onze mailinglijst, kunt u op elk moment door het bijwerken van uw voorkeuren. We kunnen de informatie gebruiken voor interne doeleinden zoals monitoring, gebruik data-analyse en onderzoek gebruiken om onze producten, diensten en communicatie met de klant te verbeteren.

Informatie beveiliging

    Alle informatie die u verstrekt zal worden beschermd door ons, zullen we nooit delen met derde persoon of organisatie van uw persoonlijke gegevens.

    Dank u winkelen in onze online shop. Als u vragen heeft over ons privacybeleid, neem dan contact met ons op.